miércoles, 6 de febrero de 2008

Algunes fotos més de Palafrugell

A mitja cursa van caure quatre gotes en la curva de baixada a Calella i en Jordi va aterrar amb la roba recent estrenada, i a sobre va trencar un pedal i no va poder continuar la cursa.


Moment en que es feia l'escapada del dia Ismael Carrete, Jaume Morales i Joan Font enganxat a la seva roda, per darrere ja ho veieu
Els últims que entravem a l'escapada

L'escapada del dia amb Jordi Masferrer tirant
En Jordi Masferrer una altre vegada al front de l'escapada i per darrere en Joan Font que començava a esmolar el ganivet.
Carlos Lara de l'Esteve i en Jaume Morales, subcampió i campió de Catalunya Contrarrelotge Màster 30 al Prat 2007 estaven a l'escapada. També es veu al nostre conegut Quim Badia que ara és èlit.

En Jaume Morales havia marxat sol i els de l'escapada intentavem agafar-lo però sense sort o millor sense forces.

Fotos de Julie Bourgeois
Podeu mirar un munt de fotos de la cursa en http://www.diegoweb.net/

3 comentarios:

Julie B dijo...

Hola Miguel Angel!! Soy Julie, la fotografa, please, mi apellido es Bourgeois, si lo puedes rectificar!!! Gracias, si no dejalo como Julie, que Bourgeois suena muy francés!! jejeje
Por cierto, muy chulo tu blog!!!
Saludos

Miquel Angel Cherino dijo...

Hola Julie, no sé de dónde he sacado que tu apellido era otro! Y estaba convencido. Perdona y gracias por la observación!. Nos vemos en la próxima.

Julie B dijo...

Buenas Miquel Angel! Gracias por corregirlo, jjeje. Lo de pensar que el apellido era otro será por el msn, que lo de "fdez" presta a equivocarse. El pasado fin de semana estuve missing en las carreras, que tuve un gripazo y el que viene me toca trabajar de mañanas... asi que... nada. Bueno, nos iremos viendo!!
Saludos, Julie