domingo, 24 de mayo de 2009

GP Ciutat Sant Adrià de Besós IV Memorial Pedro Olba

Cursa de veterans a Sant Adrià de Besós, IV Memorial Pedro Olba, organitzada pel Club Ciclista Badabici. Més de 80 corredors ( exactament 84) a la sortida entre vet. 40, 50, 60, i la presència de dos fèmines.
Amb la presència del nostre amic Albert que ha tornat a fer d'"speaker", i la participació del Ramon Verdaguer, que tornava a córrer després d'una llarga absència.
L'escapada bona s'ha fet a principi de carrera, i estava formada pel Joan Casanovas (CECOC) i el Cuervo (Pinturas Grimaldo), tots dos equips l'han donat per bona i han controlat pel darrera.
S'han fet alguns intents de neutralitzar l'escapada, basicament pels equips Trujillo i Galvesport, però no han estat suficientment organitzats.
A la meitat de la cursa el M.A.Cherino ha punxat i el Xavi Pérez li ha deixat la seva roda perquè pogués continuar. El Javi Jasse s'ha parat per intentar deixar-li la bici al Xavi Pérez però no era de la seva mida i al final el Xavi ha abandonat. El Javi Jasse amb tot el temps perdut ha estat doblat i també ha acabat abandonant.
Amb la roda canviada i amb l'ajuda dels companys d'equip el M.A.Cherino ha pogut tornar al grup després de poc més de dos voltes. Gràcies per la vostra feina.
A la volta següent ja s'ha format el grup on anaven el Mirco, el M.A.Cherino, el Mariano, el Pep Gázquez, el Priego, el Agüero, el Adolfo, el Pedro Soler i l'Emili Pérez, que s'han disputat l'esprint per la tercera posició, ja que els dos escapats han arribat sols, guanyant la cursa el Joan Casanovas i fent segon el Cuervo.
Al final 1r Joan Casanovas, 2n el Cuervo i 3r el Mirco Merotto, i primers per equips.

L'Emili, la Isa i el M.C.Cherino. Avui la Isa portava càmara de "professional", ji ji ji.
Escalfant tranquil.lament abans de la sortida, Xavi i Emili Pérez i Carles Gasulla.
Sortida de la carrera amb l'Hilari, el Nocete, i més enrerre podem veure al Xavi Pérez i al M.A.Cherino.
Xavi Pérez tensant al gran grup, seguit del Cuervo.
L'adolf amb el Mariano i el Cuervo i un Cecoc més.
Arrancada del M.A.Cherino perseguit pel Pep Gázquez i el grup del darrere amb l'Adolf García al capdavant.
Aquesta ha acabat sent l'escapada bona, el Joan Casanovas i el Cuervo.
El Salva Gálvez al capdavant del grup seguit pel M.A.Cherino i el Xavi Pérez del Cecoc.
Un altre pas dels dos escapats que mica a mica anaven augmentant la distància gràcies al control que es fèia al darrere i que no permetia que cap corredor saltés.
El M.A. Cherino, el Javi Jasse i el Ripoll al capdavant del grup, per darrera el Pedro Soler i el Mirco Merotto.
El Jose Castillo, el M.A.Cherino i el Carles Gasulla.
Els dos escapats de la carrera.
L'Adolf García tirant del grup, el M.A.Cherino al darrera, seguit del Priego i el Mirco.
El Jose Ripoll amb l'Agüero, el Mariano i el Priego al davant del grup.
Mariano Fermín seguit del Narváez, el Javi Jasse i el Santi Estragué.
Passada la meitat de la cursa el M.A.Cherino ha punxat i el Xavi Pérez que estava just darrera seu li ha deixat la roda perquè pogués continuar. El Javi Jasse s'ha parat per deixar-li la seva bici al Xavi i que aquest seguís en cursa, però no era de la seva talla, i al final el Xavi ha plegat, i el Javi Jasse, que havia perdut temps amb tot això, ha estat doblat pel grup. Moltes gràcies a l'equip per la seva ajuda.
L'Emili Pérez al capdavant d'aquests corredors que anaven per davant del grup.
El Jose Sánchez i el Jose Ripoll, que juntament amb l'Hilari, el Rafa i el Carles Gasulla s'havien quedat a esperar al M.A. Cherino que amb dos voltes ha tornat a estar amb el grup del davant, gràcies al treball de l'equip.
EL Mariano, el Faricle i el M.A.Cherino, després de tornar a entrar al pilot.
L'Emili Pérez seguit de l'Agüero i el Pep Gázquez.
El Mirco seguit de l'Adolf García, el Salva Gálvez, Jose Priego i el M.A.Cherino.
Últim pas per meta del Jose Ripoll que s'havia quedat despenjat després de quedar-se amb la resta de companys d'equip a ajudar al M.A.Cherino.
Arribada dels dos escapats, i victòria final del Joan Casanovas.
L'esprint del grup guanyat pel Mirco Merotto (3r de la general) seguit pel Pep Gázquez, el M.A.Cherino i el José Priego.
EL Indio content després de la victòria.
Entrega de trofeus als ciclosport i master-30 que havien corregut abans.
Homenatge i entrega dels rams de flors a la vídua de Pedro Olba.
Pòdium dels tercers de cada categoria: Cristobal Maya, Antonio Terrones i Mirco Merotto.
Pòdium dels segons de cada categoria: Juan Hernandez, Narváez i el Cuervo.
Pòdium dels primers de cada categoria: Joan M. Borràs, Joan Casanovas i Salva Gálvez.

L'Elena guanyadora de les fèmines, amb el Manel.
Pòdium del guanyador per equips: GENESIS CYCLING CECOC.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

OGGI MOLTO BENE TUTTA LA SQUADRA CECOS ¡¡¡¡¡
-PRIMERO POR EL JUAN Y POR SU VICTORIA,BUSCADA Y MERECIDA,TE AUGURO QUE GANES MUCHAS MAS.
-SEGUNDO POR LA SOLVENCIA EN AYUDAR EL CHERI,(EL RIPOLL,EL XASSE,EL JOSE,EL GASULLA,EL MARIANO,Y EL PATRON RAFA )UNA PENA QUE LA RUEDA SE LA TENGA QUE DAR EL XAVI PEREZ,PERO ERA EL MAS CERCA QUE ESTABA )¡¡¡¡¡

POR MI PARTE DEBO DAR LAS GRACIAS ESPECIALMENTE AL EMILI,QUE PONE LA MARCHETA ANTES DEL ESPRINT,AL MARIANO Y AL CHERI POR LANZAR LA VOLATA Y DESPUES CEDERME PASO,ESTO NO PASA NI EN LO PROFESIONALES ¡¡¡¡MOLTE GRAZIE COMPANYS

PS.UNA PREGUNTA PARA TODOS,QUANDO UNO DE LOS PRIMEROS DE LA GENERAL TIENE UNA CAIDA O UN PINCHAZO HAY QUE ESPERAR O NO ?
MIRCO

miquel tuneao dijo...

mirkooo boludooo.una cosa es esperar aun lider que corre sin equipo y otra es esperar a uno de los primeros de la general con el mejor equipo."es de libro"
yo tambien quiero hacer otra pregunta,¿quien es mejor lider.el que se lo trabaja casi siempre el solo y da la cara en todo momento o el que no da un palo al agua y simpre se esconde hasta la recta final y hasta le cambian los pañales??????como ves es obvio que nunca me gusto cipollini,tambien por lo chulesco,prepotente y despota.
supongo que todo el que lea este comentario y le guste el ciclismo tendra una prioridad sobre el tipo de lider que le gustaria ser.ciao.

ripolini dijo...

juan me alegro mucho por tu victoria de ayer,trabajada y luchada como siempre,lastima que fue contra el cuervo ,tio al que admiro mucho,pero seguro que ya le tocara a el,enhorabuena campeones.

ripolini dijo...

y por supuesto a todo el equipo
cecoc,demostrando una vez mas que somos un equipo,ayer absolutamente
todos se entregaron a tope,me alegro de correr en este equipo y
sobre todo con estos compañeros y amigos força cecoc

Joan Carles Castellà dijo...

Moltes felicitats al Joan Casanovas per la victòria i a tot l'equip, pel gran treball fet i per l'ajuda al M.A.!!!!
Un altre cursa que hem perdo...avui he estat participant al Half Challenge de Calella (un triatló de llarga distancia) on he disfrutat com feia temps, però on he patit tant o més del que ho vaig fer al desert...
Al comentari del Miquel Tuneao, doncs la veritat només cal veure el palmarès de gent com Cipollini o Petachi....hi ha moltes formes de disputar curses i guanyar-les. Objectivament guanyar un sprint davant de gent especialista, te tant mèrit com guanyar una etapa de muntanya per un escalador..un altre cosa serà el que tu com a corredor t'agradi més. Jo disfruto amb les dues formes de guanyar, igual que gaudeixo del ciclisme en pista on no hi ha ports....tu no?
Per cert, Cherino...no es veuen les fotos de la entrada de la Titan, si cal te les envio en un altre format. Salut

Miquel Angel Cherino dijo...

Primer de tot felicitar al Joan Casanovas que va treballar de valent per mantenir l'escapada i poder disputar la carrera. Enhorabona!!!
El fet d'esperar a una persona quan cau, punxa... no ha d'estar relacionat amb l'equip que té i amb el que el poden ajudar. DEpèn de moltes coses i circumstàncies de carrera.
Jo personalment m'he trobat amb el fet de caure i que pari el pilot sencer(1 vegada) concretament a Santa Coloma de Gramanet el meu primer any de veterà 40, que corria a l'Esteve i sense equip. I per desgràcia també m'he trobat l'altre situació més d'una vegada, caure davant del grup o punxar i la gent aprofitar per arrancar.
Pel que fa al tipus de líder està clar que el vulgui disputar la general de la xallenge i no tingui equip s'haurà de "trencar les banyes" totes les curses, sortir a totes les escapades... Per això el ciclisme és un esport d'equip, perquè cadascu té la seva feina a fer.
Joan Carles les fotos que em vas enviar estaven en el document word, i per posar-les al blog s'han de canviar de format, i la veritat no he tingut temps.
Ens veiem a Empuriabrava companys!!!

Joan Casanovas dijo...

Grácias a la contención del equipo por detrás,y al gran esfuerzo que realizamos mi amigo Jose Antonio y yo,pudimos disfrutar de otra victoria más el Equipo CECOC.
También es de admirar el trabajo de Ripollini, Jose Sanchez, Jasse y nuestro patrón ( Rafa Marcos), que no dudaron en dejarse caer para ayudar al Cheri a volver a entrar en cabeza, y es de aplaudir también el compañerismo de Xavi Pérez ( un corredor harto de ganar carreras) que no duda en dejar ruedas para no ganar más carreras, porque es que está empachao de ganar.Por supuesto el pedazo de sprint del Mirko con la inestimable ayuda de nuestro Emili y el Cheri, y la emergente figura de nuestro Bettini hicieron posible el remate final.
Sólo me queda felicitar al equipo y felicitar al Joan Carles por ser un tío con dos cojones, y por ser tan maduro en sus comentarios. ¡Chapeau! ¡CECOC!

Anónimo dijo...

hola a todos
con pañales o sin pañales hay estamos ¡¡¡¡
cada ciclista compite con lo que tiene, no me veo capaz de atacar subiendo¡¡¡¡¡
y por supuesto, que es mejor estar en un buon equipo,
que desearlo ¡¡¡¡¡

ps. la respuesta a mi pregunta es que entonces no se epera a nadie ¿
ciao mirco

Anónimo dijo...

Xavi,l'andorrà!!!

En resposta a les vostres preguntes...keda clar k el millor és correr amb un bon ekip, ja que per poder està atacant al líder s'ha d'estar davant amb una bona representació de corredors...i pel contrari, per defensar a un bon líder s'ha de tenir un bon ekip per portar-lo fins a la línia d'arribada amb el menys esforç possible per a ell.!!!. És fàcil d'entendre, crec jo.

I pel que fa a esperar (averia mecànica, caiguda...etc.), tot depent de situacions i dels moments de carrera.

Anónimo dijo...

Que diferencia hay entre los primeros de la general y los demas.Solo falta que ademas de ser los mas fuertes y tener el mejor equipo tambien los esperemos y al resto no.Me parece que hay alguno que mira mucha tele.Pero como dice el Xavi hay momentos en los que por caida o lo que sea si se tiene que aflojar se hace.Pero aqui somos todos iguales"veteranos",no profe......

el lider dijo...

felicidades amigo joan,me encanta que ganen los corredores que atacan,que luchan, que son valientes,que no miran atras,que les da el viento en la cara y tu eres el mejor ejemplo.un saludo amigo.

Anónimo dijo...

gasulla,es vergonzoso lo que comentas en la web de los grimaldos.
m.gamez

Anónimo dijo...

Bon dia,
Per tota aquella gent que vulgui deixar comentaris ofensius o que vagin en contra de persones concretes, us heu equivocat de blog.
Des d'aquest només volem crear un espai perquè la gent pugui dir la seva, fer polèmica"sana", comentar les curses del cap de setmana... però sense faltar al respecte a ningú, i per descomptat sense insults.
Tothom té les seves idees i creu que són les millors, tothom corre per un motiu (uns per divertir-se uns altres per guanyar ...) i tenen tot el dret de fer-ho, i aquí poden expressar les seves opinions però sense faltar al respecte a ningú i per descomptat sense insultar!
Si algú vol recriminar alguna cosa concreta a algun corredor té opcions de fer-ho tots els caps de setmana, aquest no és lloc.
Ja hem borrat algun comentari ofensiu cap a alguna persona i ho tornarem a fer, per tant si la finalitat és faltar al respecte ja no cal que perdeu el temps en escriure.