lunes, 31 de marzo de 2008

El Àngels 30 de març de 2008

Una part del pilot, en Gasulla i en J.Jasse
Els manguitos voladors d'en Gasulla em van donar sort. El de la comunión en San Genaro del Tozolón davant del ModorroSortint, en Ripollini que està més gordo que mai, en Ricard que també li sobran quilos i en Joan Casanovas per darrere.
En Jajá va agafant la forma, aviat tindrà l'oportunitat de rematar en un sprint.
En Carles Gasulla sempre enganxa les fotos més maques, té enxufe amb la fotògrafa, com que sempre diu que no surt...José Sánchez motivadíssim, va treure els portabidons!!

L'Antonio Terrones em va dir que una vegada que va guanyar una volta per girona va pujar amb el 42x17.

En Ricard Huèlamo corria a casa i estava motivat per donar-ho tot. Llàstima dels entrenos amb els pros, que el deixen cascat per rematar a les curses.
L'Higinio, que just al arribar al trencant dels Àngels atrapava al Ricard Huélamo i al Bosch

Sortida de Cherino, a tope per treure temps en el pla i mantenir al port.Desprès de la crono en Casanovas que va fer dos de ruta, a pals per deixar de roda al Nocete

El pòdium de 40 amb Josep Gironés recollint el premi de l'Estanga, Cherino i Octavi Fontané, que sembla que va de la mà amb el que dóna els premis.

Campions de 40 de 50 i per equips, ja tocava un triomf!Els cadets CECOC també guanyen!!! En Marc Soler.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Res, que sou els millors. Us ho mereixeu per bones persones. Jo, de la competència, sóc un admirador vostre. Quan torni a fer de xerraire microfònic cantaré les vostres victòries, ja en tinc ganes. Albert

Miquel Angel Cherino dijo...

Ja et trobem a faltar no creguis, ens falta un animador que xerri en els circuits, que si no és molt avorrit. Ja ho saps si vols canviar de bàndol, segur que tots estariem contents. Per cert, aixó em sona a alguna cosa que em vas dir fa un temps. Gràcies i a veure si ens veiem aviat!

CETONIC dijo...

Felicidades por la victoría, y a todos en general, el que me sorprendio fue Higinio, como sube el tío. En la entrega de trofeos no estaba, yo creo que ni se enteró, se despitó?
Nosotros, hemos hecho un blog(yo), donde contaremos nuestros entrenos, y carreras.
http://cecocsenior-master30.blogspot.com/. Nos vemos el fin de semana, y suerte! aunque no la necesitais sois unos galacticos

Miquel Angel Cherino dijo...

Gracias. Me parece que el Higino si que lo sabia, pero se fue. Pondré vuestro blog como favorito para que la gente lo visite.
Nos vemos el fin de semana en la carrera.

Miquel Angel Cherino dijo...

Gracias. Me parece que el Higino si que lo sabia, pero se fue. Pondré vuestro blog como favorito para que la gente lo visite.
Nos vemos el fin de semana en la carrera.