domingo, 26 de abril de 2009

Torroella de Montgrí, 25 i 26 d'Abril de 2009. IXè Memorial Rafel Fabra

Cap de setmana ciclista a la localitat de Torroella de Montgrí, on el dissabte es va celebrar el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual on un total de 59 veterans hi van prendre part; i el diumenge es va celebrar la carrera en ruta, IX Memorial Rafel Fabra, amb un total de 75 kms i 67 corredors classificats en un matí amb molta pluja i que no convidava a anar en bici.
Pel que fa a la CRI el pòdium de la cursa i del campionat va ser encapçalat per l'Adolf García (12:06) segon lloc pel M.A.Cherino (12:13) i tercer el Toti Codony (12:17)
Molt bon resultat per l'equip CECOC que va col.locar 3 corredors entre els 5 primers, i fins a un total de 7 entre els 20 primers.
Destacar que desprès de la caiguda que va patir entrenant per l'autovia de Castelldefels i que l'ha mantingut una llarga temporada de baixa, en Joan Gálvez va tornar a competir a la Crono, des d'aquí la nostra enhorabona.
La prova en línea del diumenge va quedar una miqueta deslluïda pel mal temps i la pluja que durant tot el matí va caure a la localitat.
De sortida s'ha fet una escapada on anaven el Carles Gasulla, el Paco del Galvesport i l'Alentorn que han estat atrapats per una altra escapada en la que anaven el Mirco, el Casanovas, l'Antonio Terrones, el José Sánchez i diversos corredors d'altres equips. El fet que el Mirco i el Casanovas anessin a l'escapada ha fet treballar al líder de la xallenge que finalment ha provocat que l'escapada fos absorvida pel pilot. A l'última volta han marxat el grup de 7 corredors que finalment han arribat escapats a meta quedant la classificació final de la següent manera: Madrigal primer, M.A.Cherino segon, Pep Gázquez del Galvesport tercer, Toti Codony quart, Casanovas cinqué, Santi Estragué sisè i l'Hidalgo setè. L'esprint del grup de perseguidors l'ha guanyat clarament elMirco.
Javi Jasse escalfant per la crono.
Aquí el Rafa i el Mariano, encara quedava temps per sortir.
El Ripoll, M.A.Cherino i el Mirco. Per darrere el Carles Gasulla.
Sortida de la crono del Mariano.
Sortida de la crono del Ripoll.
Sortida del Mirco.
Sortida del Joan Casanovas.
Sortida el M.A.Cherino.
M.A.Cherino després de rebre el trofeu com a segon.
Pòdium de veterans i de la general: Adolf García (1r) M.A.Cherino (2n) i Toti Codony (3r)
Pòdium de Vet-50.
Pòdium de Vet-60.
Pòdium dels corredors amb discapacitats que també van estar presents a Torroella de Montgrí.
Les fèmines Campiones de Catalunya de CRI. L'Elena Carbonell Campiona de Catalunya i el Manel.
Aquestes ja són imatges de la carrera en línea del diumenge. El primer pas per Peratallada on el Carles Gasulla, l'Alentorn i el corredor del Galvesport Paco, van passar escapats.
A poca distància arribava el gran pilot.
A la segona volta (pas per Peratallada) el grup d'escapats ja havien estat atrapat per una altra escapada que s'havia fet. A la foto el Carles Gasulla i l'Antonio Terrones.
L'Adolfo Garcia que tirava per no permetre l'escapada on anava el segon de la Xallenge (Mirco Merotto) seguit del M.A.Cherino i la resta de corredors.
Arribada deslluïda per la pluja. Madrigal, M.A.Cherino i Pep Gázquez ha estat l'ordre d'arribada.
Arribada del Mirco.
Arribada de l'Adolf García.

Arribada escalonada de la resta de corredors. Al final M.A.Cherino 2n i 2ns per equips. No hi ha fotos del l'entega de premis perquè amb el mal temps els corredors van marxar ràpid per no agafar fred.

2 comentarios:

JOANETY dijo...

felicidades por la crono y por la carrera en linea vaya equipazo cracks

Joan Gálvez dijo...

Enhorabuena por los buenos resultados en estas dos carreras.
Saludos.
Joan.