domingo, 28 de junio de 2009

V Gran Premi Ajuntament de Pallejà Diumenge 28 de juny de 2009

Cursa a Pallejà que ja no ha començat bé perquè algú s'ha queixat als àrbits perquè el Galvesport havia inscrit un corredor més del límit permés.
De sortida s'han succeït els atacs i la primera escapada consistent estava composada per l'Emili Pèrez, el J.C. Castellà, el Ripollini i els corredors del Grimaldo Soler i Estragué. A la segona volta el Mirco i jo els hem atrapat i semblava que la cosa es posava bé perquè erem majoria i portàvem al líder protegit. Però hem arribat a contrameta i l'ambulància ocupava tot el carrer. Hem baixat de la bici i hem vist el panorama, l'Elena Carbonell tirada al terre i el Rafa Marco amb un bassal de sang que li sortia de la boca i un cop fortíssim al pòmul. Més d'una vintena de corredors han patit diverses lesions a causa de la montonera.
Desprès el debat de si continuem o no, per part nostra la decisió ha estat ràpida, amb el Rafa en aquest estat abandonavem la cursa. Finalment, s'ha anul·at.
Per sort el Rafa ja està a casa seva, he pogut parlar amb ell i el seu estat es bó, la contusió a la cara, un petit traumatisme craneoencefàlic i per descomptat el cop i l'ensurt fruit de la caiguda, però pel que hauria pogut ser ...
Ja tenim debat de si el problema són els circuits o som nosaltres...

Els corredors preparats per la sortida.
Primer pas per meta de l'Elena i el M.A.Cherino.
Mirco Merotto, Paco García i Joan J.Mengual del Galvesport.
Javi Jasse, Joan Gálvez i Torrubia.
Primer pas per meta amb un grupet d'escapats: Joan Casanovas, Salva Gálvez, Carles Gasulla i Alentorn.
Un segon grupet amb el Ripoll seguit del Pedro Soler el J.Carles Castellà, l'Emili Pérez i Santi Estragué.

Segon pas per meta, al capdavant del grup el Carles Gasulla, el Mariano i el Josep Priego.

Tercer i últim pas per meta amb el Cherino tirant del grup seguit de l'Emili Pérez, J.Carles Castellà i un corredor del Pinturas Grimaldo que està tapat, però ha de ser o el Pedro Soler o el Santi Estragué.
Ja no s'ha fet cap altre pas per meta perquè a l'altre costat del circuit ja hi havia hagut la caiguda que ha provocat la suspensió de la cursa.

9 comentarios:

Javier Lara dijo...

En primer lugar deseo que los lesionados se recuperen pronto y que se quede todo en el susto.
Con relacion a la reflexion final cronica de la cronica solo quiero decir, que el simple hecho de subirse a una bicicleta ya entraña riesgos y una carrera muchos mas, aunque esta sea con un recorrido perfecto, nadie esta libre de un enganchon, caerse en una bajada, en una llegada o cualquier otra circunstancia de carrera, de ahi a añadir un factor de riego mas rodando en estos circuitos y ser consciente de ello va un trecho. En fin ya somos grandecitos para saber lo que hacemos, y lo que queremos

p.soler dijo...

Deseo que Rafa,Elena,Borras y el resto de corredores afectados se recuperen lo antes posible,animos para todos.Cherino,no tiene importancia pero he visto dos errores en las fotos ,en una voy detras del Ripoll,y en la otra es el Emili no el Xavi,saludos.

Albert dijo...

Amics meus poseu-vos bé, m'he espantat i ara ja estic més tranquil. Fins aviat.

Miquel Angel Cherino dijo...

Hola Javier, tienes razón, sólo con subirse a la bici ya estás asumiendo un riesgo, y como tu bien dices las caidas pueden estar en cualquier parte, y muchas veces de las maneras más tontas.
Esperemos que los que hoy se han visto implicados en la caida se recuperen pronto.

Miquel Angel Cherino dijo...

Pedro ya he modificado los errores que tenían las fotos. Gracias.

Joseo Priego dijo...

Hola espero que el Rafa,l'Elena,el Mengual,el Moreno,el Borràs etc....es recuperin el més aviat possible. Pel que puc saber per sort ningú té res trencat i espero que els puguem tenir amb nosaltres ben aviat.
Això és una cosa que ens pot passar a tots,ja que es fan circuits per qüestions econòmiques i de trànsit haurien de ser el màxim de segurs per la nostra integritat.
Una salutació a tota la família ciclista.

Joan Mengual (Mengui) dijo...

Acabo de leer que Rafa ya está en casa y el gran susto se ha despejado.
Le deseo que se recupere pronto y no caiga en el desanimo, que le espero ver muy pronto.
En cuanto a mi, na de na, estoy maguyao y quemao, pero para lo que podía haber sido no me ha pasado nada, deben ser las alas de Batman que me han amortiguado.
Nos vemos prontito ¡¡ espero ¡¡

el lider dijo...

hola cecots parece que esta vez la caida ha sido fuerte,espero que aprendamos TODOS de lo que ha sucedido,no se como ha sido pero me lo imagino,no le echemos la culpa a los circuitos porque yo creo que los culpables somos nosotros.creo que hay corredores que no estan preparados para la competicion y que tienen muy poca habilidad sobre todo en circuito con el riesgo que supone para los demas.este año por desgracia me toca ir en la cola del peloton porque no puedo ir delante y he visto verdaderas barbaridades,gente que no sabe trazar curvas,gente que no domina la bici porque va pasado de vueltas,gente dando bandazos de un lado a otro,gente bajando a muerte cuando va a 10 minutos de la cabeza,gente circulando por la izquierda cuando los arbitros dicen que vayan por la derecha,en fin todo loque no se debe hacer.espero que nos sirva de leccion y seamos un poquito mas prudentes porque no vale la pena arriesgar tanto.por ultimo desear al "modorro" que se recupere cuanto antes y a todos los demas accidentados.un saludo a todos.

Josep Casado dijo...

Hola Miquel Àngel.

En primer lloc que tothom que va caure i es va fer mal ahir que es recuperi lo mes aviat possible, i que això son gajes del oficio, jo també vaig caure però sol tinc cremades i petits cops.

També dir que el circuit de ahir per ami es mes perillós que el de figueres, dons aquest esta ple de cotxes cosa que el de figueres no i a cap.

De pas animar per que tothom que no i vagi al campionat de Espanya vingui a TORELLÓ.

Aquest any i a trofeus per el 5 primer de cada categoria i obsequi etc.

ja te enviaré el programa de la carrera.

Josep Casado