viernes, 11 de septiembre de 2009

V Gran Premi Can Gibert del Plà-Girona 11 de Setembre de 2009

Cursa de la Diada a Can Gibert del Plà Girona, on un total de 58 corredors han disputat l'hora i 3 voltes, classificant-se un total de 54 (incloses les dos fèmines). Hi ha hagut diversos intents d'escapada des de bon començament.
A falta de 20 minuts i les 3 voltes de rigor, M.A. ha marxat en solitari agafant una diferència de 15 segons. Per darrera el Pinturas Grimaldo han intentat neutralitzar l'escapada posant tots els seus efectius a tirar. Tot i així no s'ha reduït la diferència i algun corredor del Pinturas Grimaldo ha intentat atacar en solitari, a aquests atacs ha respòs de manera molt efectiva l'equip CECOC, neutralitzant-los.
A línea de meta M.A.Cherino que ha rodat els últims 20 minuts en solitari ha aconseguit una diferència de 23 segons respecte al pilot, en que Mirco Merotto s'ha imposat a l'esprint per davant de Salva Gálvez, al que el seu equip li ha llençat l'esprint perquè pogués puntuar de cara a la general de vet.50.
Demà cursa a l'Hospitalet i diumenge per acabar-ho de rematar a Blanes.

Preparats per la sortida, a la foto Mirco Merotto i M.A.Cherino, entre d'altres.


Tot a punt.
Mariano Fermín i el Cuervo.
Antonio Terrones i Pedro Soler.
J.C.Castellà, Josep Priego, Santi Estragué, M.A.Cherino i el Cuervo.
J.C.Castellà, Santi Estragué,Pep Gázquez i Javi Jasse.
EL pilot reagrupat una altre vegada després de diversos intents d'escapada, Cuervo, Pedro Soler, Faricle, Joan Casanovas i la resta del pilot.
M.A.Cherino, abans de l'escapada, i Albert Brunet.
Joan Gálvez que per diversos motius s'ha perdut algunes de les últimes curses.
Mirco Merotto, J.C.Castellà i el Cuervo, en un altre intent d'escapada que no ha quallat.
El Cuervo, Salva Gálvez, J.M.Ripoll i Joan Casanovas.
J.Mengual, Nocete, J.L.Román, M.A.Cherino i Mirco Merotto.
Mariano Fermín, Octavi Fontané (que a poques voltes pel final ha patit una caiguda) Antonio Terrones, Pep Gázquez i Faricle.
Joan Casanovas seguit de Josep Priego i Agüero.
Aquí M.A.Cherino ja havia començat la seva escapada en solitari.
Per darrere l'equip P.Grinaldo ha posat l'equip a tirar, amb els CECOC atents a qualsevol salt.
M.A.Cherino anava rodant a bon ritme i mantenia la distància al pilot.
Sis corredors del P.Grimaldo intentant neutralitzar l'escapada de M.A.Cherino, Santi Estragué, Agüero, Josep Priego, Pedro Soler, Octavi Fontané i el Cuervo.
M.A.Cherino que ja havia augmentat la diferència fins a més de 20 segons.
Veient que no s'havia neutralitzat l'escapada hi ha hagut diversos intents en solitari, aquí ho prova Santi Estragué i respon perfectament el Jose Sánchez.
Aquí ho intenta José Pérez, seguit del Cuervo i atent el Carles Gasulla.
Aquí es pot comprovar la distància amb el pilot, que encara no apareix a la recta de meta.
Arribant ja al final de la cursa intenta saltar el Madrigal però els CECOC atents salten a buscar-lo: Antonio Terrones, J.C.Castellà i Mirco Merotto. Una fantàstica feina d'equip.
Un tros del Mariano, Jose Sánchez, J.M.Ripoll i Pep Gázquez.
Arribada en soltari del M.A.Cherino.
Esprint del pilot guanyat pel Mirco (2n) darrere seu Salva Gálvez (3r), Agüero (4rt), Josep Priego (5è), Joan Casanovas (6è), Mariano Fermín (7è), Faricle (8è), Terrones (9è) i Ripoll (10è)
M.A.Cherino amb l'Àlex que es fa un fart d'animar a les curses.
M.A.Cherino amb el Manel Ripoll Carbonell, recollint el premi com a 1r classificat de la cursa.
Pòdim de 40: M.A.Cherino, Manel i Mirco Merotto, faltava l'Agüero.
Pòdium de vet-50: Salva Gálvez (1r) , Antonio Terrones (2n) i Cristobal Maya que recull el premi del 3r classificat Narváez.
Pòdium del guanyadors de la cursa: Cristibal Maya, J.M.Ripoll (que com veieu portava el llibre del seu fill), Joan Gálvez (que recollia el premi de J.Hernandez), Salva Gálvez, M.A.Cherino, Àlex i Manel, Antonio Terrones, Borràs i Mirco Merotto.
L'equip quasi al complert: Mariano, José Sánchez, Carles Gasulla, J.M.Ripoll (amb el llibre), Joan Casanovas, Manel Ripoll, M.A.Cherino, l'Àlez, Antonio Terrones, Mirco, Pili i Javi Jasse.
La primera fèmina: l'Elena Carbonell i el Manel.
Pòdium per equips (nosaltres ja ens havíem fet la foto abans) i el recullen el Carles Gasulla, M.A.Cherino, el Manel i l'Àlex.

No hay comentarios: