domingo, 27 de septiembre de 2009

Cursa de Veterans Sant Joan Les Fonts. Dissabte 26 de setembre de 2009

Els corredors preparats per la sortida. El Francesc, l'Emili Pérez, el José García, l'Adolf García i el Cristóbal Maya...
En Lluís Costabella parlant amb el Moradell, esperant la sortida Germán Fernández, M.A.Cherino i Mirco Merotto.
Francesc Castillo, José García, José Nocete, Oscar Ramos, Adolfo García, Cristóbal Maya, Mirco Merotto i M.A.Cherino.
Els Galvesport arribant a la sortida. Com que va ser molt puntual quasi fan tarda. Javier Faricle, Salvador Gálvez, Juan Morante i Francisco Javier García.
Escoltant al Moradell mentre dedicava unes paraules molt emotives (amb el posterior minut de silenci) en record de Xavier Novell.
M.A.Cherino, Mirco Merotto i Ángel Gandul.
Sortida, Narváez, Ángel Gandul i M.A.Cherino, iniciant el recorregut.
Jordi Castro de Bicis Esteve, Xavi Pérez, darrere seu Met Estañol, i Josep Bosch.
Arribada, una miqueta "trista" perquè no hi havia ningú esperant, excepte els àrbitres, clar. Esprint guanyat per Met Estañol que va ser el que va entrar primer a la curva, seguit de M.A.Cherio (2n) i disputant el 3r lloc Pedro Soler i Mirco Merotto, finalment va ser per Soler,i Mirco 4rt per davant de l'Agüero, cosa que ens va tornar a donar la victòria per equips.
Per darrere a dos minuts dels escapats entraven en solitari Antonio Terrones i Xavi Pérez. Terrones va fer 2n de la categoria perquè Jordi Sabater havia entrat amb els 10 escapats, guanyant així de vet.50.
No hi ha més fotos de l'arribada ni dels pòdiums perquè el M.Àngel treballava i vam haver de marxar a correcuita. Tampoc no hi haurà fotos de la cursa del diumenge perquè pel mateix motiu no hi hem anat.

1 comentario:

ripolini dijo...

Xavi,campiooooooooooooooooooooooooooooooo,enorme como siempre,generoso
en su esfuerzo,un gran campio,y
mejor persona.Eres imprescindible
en este equipo.