domingo, 13 de septiembre de 2009

XXVI Memorial Miquel Colomer- Blanes. Diumenge 13 de Setembre 2009

Abans de la cursa haviem dissenyat la tàctica a seguir. L'objectiu era moure la cursa de bon començament i trencar-la a les primeres voltes. Així que l'equip es va posar a treballar i ja a la primera volta es va intentar fer el tall. Primer va ser en Casanovas donant continuïtat a la previsible sortida matinera de Santi Alentorn. En la segona volta Cherino feia una pujada a tope que era rematada pel Xavi Pérez. L'escapada ja s'havia conformat amb Pérez, Cherino, Agüero i Mirco que era l'últim en arribar. L'entesa va ser immediata i el ritme duríssim. Encara així, el Pep Gázquez, sempre atent als moviments, va fer un esforç en solitari i va poder entrar a la volta següent. Van ser tres o quatre voltes fent forat, amb el cor i les cames a tope. Una vegada vam tenir segur que el pilot havia desistit de la cacera, els tres CECOC escapats vam intentar despenjar a l'Agüero i al Gázquez. Primer Xavi Pérez i Mirco van agafar uns metres però van ser neutralitzats. El darrer atac el fa ver el Cherino, que va marxar en solitari i va fer forat de seguida. En Mirco també va marxar en solitari. Cherino va ser el primer en doblar el pilot. Cherino va seguir tirant endevant peró va veure que estava atrapant al Xavi Pérez, Agüero i Pep Gázquez, així que va baixar el ritme i va ser unes quantes voltes després quan va arribar al pilot en Mirco Merotto. Al final Mirco i Cherino van despenjar-se del paquet per evitar problemes en l'esprint. Pensant en el triplet van esperar a Xavi Pérez que havia deixat enrere els seus dos companys d'escapada. Mirco i Cherino van compensar el sempre generós Xavi Pérez, deixant-lo entrar a meta com a vencedor.
La cursa va començar amb 35 minuts de retarda. La gent estava ja cansada de tant escalfar.
L'Antonio Terrones escalfant en solitari.
M.A.Cherino, Pedro Soler, em sembla que Jordi Martínez del Freebike, Sala Gálvez i Cristóbal Maya.
Josep Maria Ripoll i Javi Jasse.
Ara si! Tots preparats per la sortida.
A les primeres voltes. Santi Alentorn i Joan Casanovas.
J.J.Mengual i M.A.Cherino.
Al tram de pujada el grup passava força estirat. Francisco J.Lara, José Sánchez, Emili Pérez i el Cuervo.
Joan Casanovas, Carles Gasulla i Pep Gázquez, abans de fer-se l'escapada bona amb cinc corredors.
Josep M.Ripoll
Xavi Pérez i Agüero. Aquí ja s'havia fet el tall bó, els altres tres corredors que formaven l'escapada eren: M.A.Cherino i Mirco del CECOC i Pep Gázquez del Galvesport.
Emili Pérez va estar unes quantes voltes sol intentant ennllaçar amb els escapats, però veient que tenia el pilot massa aprop va desistir perquè fer-los d'enllaç amb els escapats.
Mariano i Josep Maria Coma.
Els cinc escapats: M.A.Cherino, Mirco Merotto, Agüero, Xavi Pérez i Pep Gázquez. L'equip va aconseguir col.locar tres corredors a l'escapada, i van anar atacant un a un fins a arribar tots tres sols a meta.
El Joan Casanovas també va intentar enllaçar amb els escapats, rodant algunes voltes per davant del grup.
Els cinc escapats encara junts, M.A.Cherino, Mirco Merotto, Agüero, Xavi Pérez, i just darrere seu venia el 5è escapat, Pep Gázquez.
Tres dels escapats
M.A.Cherino i Agüero.
Emili Pérez uns metres per davant del grup.


José Sánchez.
El grup estirat en aquest tram, Santi Estragué, Mariano, Cuervo, Jesús Fernaández, Faricle i Josep Maria Coma.
Joan Casanovas, Salva Gálvez, Josep Bosch i Albert Brunet.
Emili Pérez que finalment no va poder caçar als escapats.
Xavi Pérez.
Josep M.Ripoll, Mariano, José Sánchez i Emili Pérez.
A la foto Xavi Pérez i Mirco Merotto uns metres per davant dels altres escapats.
M.A.Cherino i Pep Gázquez, uns metres per davant d'Agüero, el 5è dels escapats.
M.A.Cherino ja havia marxat en solitari. A la foto la resta d'escapats: Xavi Pérez, Agüero, Mirco i Pep Gázquez.
M.A.Cherino que va anar agafant distància fins que tot sól va doblar el pilot. Per darrere els seus companys d'equip (i de fuga) van anar saltant en solitari fins que van aconseguir arribar tots tres en solitari a meta.
El grup: Josep M.Ripoll, Joan Caanovas, Pedro Soler, al seu costat un altre CECOC, el Cuervo, Nocete, Josep Bosch i Albert Brunet.
Mirco Merotto ja havia saltat en solitari i janomes quedava un corredor de l'equip a la fuga: Xavi Pérez. Aquí rodant amb l'Agüero i el Pep Gázquez.
Agüero, Xavi Pérez i Pep Gázquez.
M.A.Cherino que ja havia doblat al pilot rodant al capdavant d'aquest.
Mariano Fermín, Alentorn, el Cuervo i Salva Gálvez en un altre pas per línea de meta.
El pilot molt estirat(es pot veure a l'altre costat com també passen corredors) i Mirco Merotto que ja havia aconseguit arribar, per mica a mica anar cap a davant.
M.A.Cherino continuava rodant davant del pilot, a la imatge ja es pot veure que el Mirco també ha aconseguit doblar i roda al capdavant, juntament amb els companys d'equip: Josep M.Ripoll, Joan Casanovas, Mariano i Emili Pérez.
A poques voltes pel final Josep M.Ripoll i el Cuervo van saltar del grup per desdoblar-se i acabar fent 7è i 6è respectivament.
Xavi Pérez també va arrancar de l'escapada i va aconseguir empalmar amb el M.A.Cherino i el Mirco, que en veure que venia el seu company es van esperar a cua del grup. Per tant al capdavant de la cursa tres CECOC'S: Xavi Pérez, Mirco Merotto i M.A.Cherino.
Arribada dels tres escapats: Xavi Pérez (que encara tenia ganes de fer més voltes, ji ji ji) i Mirco i M.A.Cherino celebrant la gran victòria. Al final de la imatges Josep Bruguera (vet.60) i els altres dos escapats: Agüero i Pep Gázquez, 4rt i 5è de la general respectivament.
Pòdium de la general i de 40: Xavi Pérez, Mirco Merotto i M.A.Cherino.
Pòdium de 60: Borràs, Juan Hernánez i Cristóbal Maya (recull el Salva Gálvez)

Pòdium guanyadors per equips: CECOC. Que van aconseguir sis corredors entre els deu primers: Xavi Pérez 1r, Mirco 2n, M.A.Cherino 3r, Josep M.Ripoll 7è, Mariano Fermín 8è i Antonio Terrones 10è i 2n vet.50.

No hay comentarios: