lunes, 16 de marzo de 2009

52è Trofeu Francesc Guillamet i Navarra- Figueres 15 de març de 2009


Bon dia el que va fer a Figueres el diumenge per celebrar el 52è trofeu Guillamet i Navarra. La sortida es va donar una mica més tard del previst perquè es va haver d'esperar l'arribada del metge, fet que va provocar que enlloc de córrer una hora i tres voltes (40 kms) es van rodar 45 minuts i tres voltes, reduïnt els quilometres a 34 amb una mitjana de 39,84 kms/h.
Circuit revirat i perillòs en el que hi va haver diverses caigudes, l'Octavi Fontané (potser el més perjudicat amb una fractura a la clavícula), el Santi Estragué, el Cuervo i el Ripoll (aquests dos últims van poder acabar la cursa). Esperem que els perjudicats es recuperin ràpid.
L'escapada bona es va fer a principi de carrera, amb quatre corredors, entre els que hi havia dos corredors del CECOC: el J.C.Castellà i el José Sánchez; i l'Adolf García i el Toti Codony.
A les poques voltes es va despenjar el José Sánchez quedant els tres corredors que arribarien a meta, no sense abans doblar al pilot.
Del grup de perseguidors van saltar diversos corredors entre els que hi havia el Ripoll, el Xavi Pérez, el Mirco Merotto i el M.A.Cherino, dels que només quedarien després d'unes voltes el tres últims, arribant a doblar al grup i entrant a meta després dels tres escapats.
En general una bona carrera, exceptuant les caigudes sofertes pels companys, on es va aconseguir la tercera victòria per equips.


Vista general des del darrera amb el Toti i el Cherino en primer terme.
El primer pas per meta, amb el Faricle, l'Adolf i el J.C. Castellà.
Tensada del Xavi Pérez per un costat i el Cherino per l'altre.
El Jose Ripoll i el Javi Jasse en un dels seus passos per meta.
Ja s'ha fet l'escapada bona, amb dos corredors delCECOC inicialment, el Jose Sánchez i el J.C.Castellà, amb el Toti Codony i l'Adolf Garcia.
El Xavi Pérez, seguit del Santi, el Mirco Merotto i el Cherino.
Un corredor del Llobet supermercats, el Carles Gasulla i l'Emili Pérez.
Del grup principal van saltar el Cherino, el Xavi Pérez i el Mirco Merotto, que juntament amb els escapats, van ser els únics corredors que no van ser doblats.
El grup estirat, amb el Salva Gálvez i darrera el Carles Gasulla i l'Emili Pérez.
L'Emili Pérez i un corredor del Llobet Supermercats.
Els tres escapats, després que finalment es despengés el José Sánchez.
Els altres tres corredors perseguidors que també van doblar al grup.
L'arribada dels tres escapats, una mica deslluïda per la presència dels corredors doblats. El Toti Codony ha guanyat amb claretat l'esprint, darrere seu es poden veure a l'Adolf García i el J.C.Castellà (2n i 3r respectivament)
L'arribada dels altres tres CECOC'S que van doblar al grup: Mirco Merotto (4rt), M.A.Cherino (5è) i el Xavi Pérez (6è).
L'arribada del Mariano Fermín, l'Antonio Terrones i el Ripoll.
Xerradeta després de la cursa i abans de sortir a fer una petita ruta per l'Alt Empordà. No hi ha fotos del pòdium perquè com que vam anar a entrenar la Cristina no estava allà quan van entregar els premis.

5 comentarios:

Adolf Garcia dijo...

Ja tenim un altre guanyador diferent, al final hi haurà carreres per tothom. Ara bé si tots els circuits són igual de curts i "ratoners" ens acabarem fent mal entre doblats i dobladors. Espero que n'Octavi a l'igual que en Pedro Viana es recuperin aviat i ens tornem a veure tots a les curses. Per cert, a algú li faria il.lusió participar en alguna de les voltes organitzades per la FCC (Lleida i/o Tarragona) conjuntament amb els M-30 i Ciclosport?, a mi personalment me'n faria molta. El Sr. Narvaez ja va rebre algún e-mail meu en aquest sentit a principi de temporada i pot ser si tots els interessats empenyem prou aconseguirïem quelcom positiu. Perdona Miquel per utilitzar el teu blog per fer "propaganda", però crec que té un bon ressò dins la nostra categoria. Ens veiem a Igualada.

hermano de alias BETTINI dijo...

Ya veo que en Figueres pasan de un circuito con un paso de peatones peligroso ,a un circuito ratonero igual de complicado.Se ve que les gustan las carreras con sangre,ya hace unos cuantos años cuando yo corría de amateur me caí allí.

hermano de alias BETTINI dijo...

Se me olvidaba,parece que les empiezan a gustar las mini carreras.Dentro de poco parecerán prólogos en grupo,te harás 150km para correr una pachangada de 20km.

Anónimo dijo...

Xavi...l'andorrà.

Vist els resultats obtinguts pel que fa a les caigudes, en totes les categories, ja vaig comentar k era un circuit per no tornar i jo personalment no tornaré, crec k hi ha uns mínims de seguretat i akest circuit ja ha desmostrat les seves carències.

Adolf, pel que fa a còrrer alguna Volta amb els masters/ciclosport, a mi personalment m'agradaria...si s'ha de fer alguna cosa conta amb mi.

Miquel Angel Cherino dijo...

Bona nit,
jo penso el mateix del circuit de Figueres. Cada any hi ha caigudes amb lesionats, però els ciclistes debem estar fets per patir... perquè cada any hi ha més incripcions.
A mi personalment m'agradaria molt anar a córrer alguna volta amb M-30 i ciclos, i podem engrescar més gent a través del blog (ja el pots utilitzar ja per fer "propaganda" sempre que no posis "VENDO SEAT IBIZA 50.000 KMS COMO NUEVO", ji ji ji)
Però em sembla que serà una tasca difícil convèncer la comissió de veterans.
Jo tinc pensat, si puc convinar-m'ho, anar a córrer la volta a Espanya Màster, la volta a Astudillo i la volta a Navarra. Així a veure si m'oxigeno de tants circuits.
Si algú s'anima ja sabeu!
Ens veiem a Igualada!