domingo, 1 de marzo de 2009

Social de Montroig del Camp 1 de març de 2009

Ahir al vespre, tot i que la idea era anar a córrer a Olot, la previsió del temp i el fet que la cursa fos una hora abans, va fer que em decidís a córrer amb la resta de l'equip a Montroig.
La cursa prevista per les 11 ha sortit una hora més tard perquè no hi havia l'ambulància.
Un totat de 120 corredors han pres la sortida d'un recorregut en el que s'havien de completar 4 voltes a un circuit interurbà marcat per un repetxó tipus clàssica belga, ji ji ji, però on s' ha fet la selecció.
A la primera volta ja s'ha seleccionat el pilot quedant al capdavant uns 25 corredors, dels que a la segona volta han saltat 6 corredors que han arribat a tenir 2 minuts sobre el pilot. A l'última volta s'han afegit als escapats 3 corredors més, entre els quals hi havia el Joan Font, formant un grup de 9 a pocs quilometres de meta. Finalment han saltat 3 corredors (Cervantes, un corredor rus del Lokomotiv i Carlos Lara) que han arribat amb pocs segons respecta a la resta.
La participació de l'equip CECOC ha estat molt bona col.locant 3 corredors al grup perseguidor dels escapats, i guanyant Xavi Pérez de Vet-40.

Com que la cursa ha començat una hora més tard hi ha hagut temps per anar rodant, a la foto el Mirco, el Ripoll i el Cherino.
Reunió dels corredors desplaçats a Montroig: Javi Jasse, Xavi Pérez, Mirco Merotto, Ripoll, Rafa Marco, Miquel Àngel Cherino, Carles Gasulla i tot i no sortir a la foto, Antonio Terrones i Mariano Fermín.
Un servidor amb el meu amic Raül Martínez que avui ens ha tret els ulls a més d'un.
Sortida de la cursa (per fi ha arribat l'ambulància) en primer terme el Mariano seguit del Mirco, Cherino i Ripoll.
Primer pas per meta del Xavi Pérez.
En el mateix grup capdavanter el Cherino i el Mirco (1r pas per meta)
Seguint als capdavanters el Mariano.
Tot seguit passava el Terrones.
I a poca distància el Javi Jasse.
L'inici de la tercera volta ja amb els escapats encapçalats per Eric deMiguel i un corredor rus del Lokomotiv.
El segon grup format per uns 20 corredors amb el Xavi Pérez al capdavant. En aquest grup hi anaven també el Mirco i el Cherino.
Perseguint al segon al grup el Terrones i l'Eladi.
Inici de l'última volta. En el segon grup encara anaven el Mirco i el Cherino (el Xavi Pérez havia passat a l'inici del grup ) i també es pot veure al Carles Callarisa (Bicis Esteve).
L'esprint final s'ha disputat entre els tres corredors que a pocs quilometres han saltat del grup d'escapats (Jordi Cervantes, un corredors rus i Carlos Lara)
Joan Font que ha pogut conectar amb els escapats, ha fet 4rt de la general.
L'esprint del grup perseguidor l'ha guanyat un altre rus. Xavi Pérez ha fet 1r vet-40, i també es pot veure al fons al Mirco i el Cherino.
El Cherino que al final ja s'ha deixat anar.
Guanyador de Vet-40: Xavi Pérez.
Pòdium per categories de la Social de Montroig.

3 comentarios:

jordimasfepesa dijo...

guapes les fotos!!!
com va tot?

Miquel Angel Cherino dijo...

Bé, na fent! Ara visc a Castelldefels, per entrenar fatal. Trànsit i polució a tope. Si m'hagués d'aficionar ara, crec que faria un altre esport. Com et va tot? Per cert, la fotògrafa és la meva dona, que m'acompanya a totes les curses. Records Jordi!

Miquel Angel Cherino dijo...

Hola FBI,
a mi entender para ganar la Xallenge hacen falta muchas cosas: una de las primeras es querer sacrificarte para correr todas las carreras (que no es fácil), ser regular, tener un buen equipo, tener el apoyo de tu familia que te permita entrenar como se debe y correr todos los fines de semana y por supuesto TENER SUERTE.
Yo como Gasulla tampoco entiende que no quieras dar tu nombre, el lider (asiduo al blog) tambien mete caña, se identifica y nadie se molesta por ello.
Tu caso es parecido al justiciero, que seguramente no queria dar su nombre para que la gente no pudiera rebatirle sus comentarios.
El anonimato permite que no te puedan criticar.
Ya puse una vez que si habia algun comentario que faltase al respeto a alguien lo eliminaria, mientras las cosas se digan con respeto no habrá problemas, se admite la polemica.