lunes, 18 de mayo de 2009

XXXI Trofeu la Vall dels Avellaners- El Milà diumenge 17 de maig de 2009

Carrera amb una participació molt alta, un total de 92 corredors van ser els classificats. A la primera volta ja es va fer l'escapada que per a nosaltres era bona: Xavi Pérez i Pedro Soler.
A partir d'aquí la tasca de l'equip era la de neutralitzar qualsevol intent d'escapada per arribar a l'esprint. Fer esment que l'Adolf va caure a meitat de cursa per un problema mecànic, i tot i que el pilot el va estar esperant durant mitja volta, el temps perdut va fer que no es pogués incorporar, tot i que va poder acabar la cursa.
De cara a meta en Joan Carles Castellà va atacar i va fer treballar als altres equips, fet que va propiciar que els Pinturas Grimaldo només disposessin d'un llençador pel Priego. Cherino va llençar l'esrpint pel Mirco i ningú no va poder passar-lo, fent tercer de la cursa darrera del X.Pérez i Pedro Soler, 1r i 2n respectivament.
De fet aquesta va ser la classificació real de la cursa però no la oficial, perquè els àrbitres van tenir més d'una errada. La primera deixar sortir als vet-60 amb els escapats, sense donar cap opció que el Borràs, que va sortir amb el grup pogués disputar la seva categoria. La segona no avisar en cap moment als dos escapats que els 60 (que van anar a roda tota l'estona) contaven per la general i podien disputar la carrera, tot i que van fer 2 voltes menys.
Això realment és una vergonya ja que desvirtua la classificació de la carrera, de la categoria i també de la general de Xallenge, a més de la classificació per equips.
Estem d'acord en que s'ha de respectar tots els corredors que venen a disputar les carreres, però s'ha de tenir en compte que aquesta acció va perjudicar clarament a un corredor (Pedro Soler) que va anar escapat tota la carrera, i que després es va veure classificat en 6ena possició. El desenllaç de la carrera hauria estat del tot escandalós ja que el Xavi i el Pedro de cara a l'esprint final es vigilaven entre ells, fins i tot desentenent-se dels 60 que van iniciar el seu esprint instants abans. Va ser llavors quan el Xavi va decidir arrancar i afortunadament amb la velocitat que portava va superar als 60, classificant-se 1r.
Després reclamacions, no als arbitres que ja havien marxar, però si al Narváez, que en cap moment va atendre les nostres peticions.


La sortida amb el M.A.Cherino, l'Elena, el Carles Callarisa, Daniel López, Josep Casado, Joan Josep Soler, Cristobal Maya, Toledano, Miquel Àngel Cherino, Javier Lara, Sebastián Haro, Pep Gázquez , Pepe Molino, Antonio Terrones; Mariano i Carles Gasulla; gràcies al Joan Gálvez hem pogut identificar més corredors.
L'Octavi Fontaner, que va reapareixer després de la lesió a la clavícula, el Faricle, Carles Callarisa, M.A. Cherino, Joan Casanovas i José Priego.
Moment de la sortida Javi Jasse, Xavi Pérez i Mirco Merotto.
Primera volta, abans del pas per meta, ja s'havia fet l'escapada bona.
Després d'unes setmanes sense carrera el Cherino va provar les seves forces en una arrancada en el "repetxo" abans de meta.
El grup que anava per darrera els escapats amb el J.C.Castellà, José Priego, Mirco Merotto, Adolf Garcia, M.A.Cherino (que ja tornava a estar amb el grup) i per darrera un Galvesport, el Pep Gázquez, si no m'equivoco.
Un altre pas del nombrós grup, amb el Javi Jasse, Carles Gasulla i Javier Lara.
Un nou pas dels dos corredors escapats: Xavi Pérez i Pedro Soler.
El M.A.Cherino que tornava a passar al capdavant del grup perseguidor.
Joan Casanovas i Pep Gázquez.
El José Luis Román i el Philip E. Coutier.
El M.A.Cherino, el Mirco Merotto, el Cuervo i el Santi Estragué, en un nou pas.
A falta de dos voltes van saltar aquests quatre corredors: Agüero, Pep Gázquez, Carles Gasulla i Miguel Moya.
El pas del grup més nombrós amb l'Octavi Fontané, Mariano Fermín, José Sánchez i més endarrera el M.A.Cherino.
José Priego, Salva Gálvez, Madrigal, Javier Lara, Carles Callarisa i diversos Galvesport.
Arribada amb l'esprint guanyat clarament pel Xavi Pérez, seguit dels dos 60 (Juan i Cristobal Maya) i més enrera dos 60 més i el Pedro Soler. Tampoc no van picar temps entre el Xavi i el primer 60, ni entre aquests i els següents corredors.
L'arribada del Pedro Soler.
L'esprint del grup guanyat per M.A.Cherino, seguit de José Priego, Mirco Merotto i Carles Callarisa.
Entrada de tres Cecoc's més: Antonio Terrones, Joan Casanovas i José Sánchez, juntament amb Santi Prat.
Xavi Pérez guanyador de la cursa.
Pedro Soler segon classificat de la cursa (malgrat el que diguin els àrbitres)
M.A.Cherino el tercer de la cursa.
Pòdium de 50: Miguel de Diego del Gonzalvo (1r) José Nocete (2n) i Salva Gálvez (3r)
Carles Callarisa campió provincial de Tarragona.
Antonio Terrones recollint el seu trofeu.

3 comentarios:

Albert dijo...

La ignorància dels àrbitres només fa mal als 60, ara mal vistos pel pilot, com a tramposos, sense raó, però és així. Gràcies per la informació. Et complemento el 1r 50 és el Miguel de Diego. Quan entren tres Cecocs el foraster és el Santi Prat. El José Luís Roman, no Romas, l'ATS de la Garriga. Encara que et porti temps millora-ho. El diumenge ens veiem.

Miquel Angel Cherino dijo...

Hola Albert, no crec que aquest fet faci que els 60 estiguin mal vistos pel pilot. Només posa de manifest la necessitat de trobar una solució a aquests fets.
Molta gent es va veure perjudicada pel que va passar, i sembla que sempre que surgeix un problema ningú fa res per solucionar-ho.
La correció a les fotos ja està feta.
Ens veiem el diumenge.

Pedrito dijo...

Gracias a todos los que reconoceis el error sucedido en el Milá.Gracias a todos,no tiene mucha importancia,pero sigo pensando que los 60 se tenian que haver unido con el peloton,no con los escapados,o por lo menos decir despues de ir toda la carrera a rueda que ellos tambien disputan la general,por que ,por poco no gana el Xavi que hizo una exivicion a lo campeonnn.Gracias a todos lo CECOCS POR MENCIONARME A MI TAMBIEN...