jueves, 22 de octubre de 2009

XII Setmana Internacional de Ciclisme Máster . Mallorca de l'11 al 17 d'octubre de 2009

Els passats dies 11 al 17 d'octubre es va celebrar la XII Setmana Internacional de Ciclisme Máster que agrupava les següents proves: XV Copa d'Europa Máster, XII Trofeu Internacional Máster Palmanova-Magaluf i la XII Xallenge Volta a Mallorca per Másters.
Durant aquella setmana corredors d'arreu del món es donen cita a Mallorca per donar-se molta canya, quina colla d'animals... com caminen!!!
Jo vaig participar a la Setmana Internacional cedit al Club Esportiu de Mossos d'Esquadra que aquesta va ser la primera vegada que participava a nivell internacional en curses que no eren exclusivament per a Policies i Bombers, i la veritat és que l'experiència va ser molt bona.
A nivell personal ja vaig marxar de Barcelona constipat i deprés de la cursa del Campionat d'Europa vaig estar un parell de dies amb febre, això sumat a que ja portava un parell de setmanes sense poder entrenar va fer que els resultats no fossin els més esperats, però tot i això l'experiència sempre val la pena.
L'equip CECOC hi va tenir diferents representants: els germans Xavi i Emili Pérez, el Carles Gasulla i jo mateix, M.A.Cherino.
D'altres corredors coneguts de la categoria van ser: l'Adolf García, Sergi Mingote, Jordi Codony, Pere Rovira, i algun altre que segurament em deixo, discupeu-me.
A la columna de la dreta d'aquesta entreda "classificacions de les curses" us deixo l'enllaç de les classificacions de les diferents proves disputades.

L'equip del Club Esportiu Mossos d'Esquadra format pel Pere Muñoz (director esportiu i ex-ciclista professional), Raül Martínez, Albert, Cleofàs Molina, Carles Lara, Pere Fernández, Quim Rodríguez, M.A.Cherino i Manolo Macias (coordinador de la secció de ciclisme)
Cursa de sénior i máster-30 de la Copa d'Europa. Al grup el Cleo i l'Albert.
Pere Fernández a la Copa d'Europa.
La cursa de máster 40 va ser a la tarda, el M.A.Cherino era l'únic corredor del club esportiu que disputava la categoria.
Amb el Francesc i l'Emili, faltava el Xavi.
Xavi Pérez a la Copa d'Europa, el circuit amb inici a la Platja de Palma, era el mateix que pels séniors i máster-30 però es feia una volta menys.
Miquel Àngel Cherino.
Última volta de la cursa i l'Emili Pérez i el M.A.Cherino estaven a l'escapada bona. Finalment Emili 7è i Miquel Àngel 10è.
Arribada del campió d'Europa: Jean Birko Oxlund de la seleció danesa.
L'esprint del grup d'escapats: Jueren Sopp (2n), Kenny Viktor de Marteleire (3r), Bjarne Olsen (4rt), el campió del món Paco Prieto (5è), Greg Sandy (6è). Al fons es pot veure a l'Emili Pérez (7è).
Entrada a meta del M.A.Cherino, que ja havia deixat de pedalar al veure que no podia disputar l'esprint, finalment 10è, que no està gens malament.
El dilluns era festa i es va aprofitar per sortir a rodar una miqueta.
Abans de la sortida del Trofeu internacional Palmanova-Magalluf.
Pas de la cursa per la localitat de Calvià.
Arribada del guanyador, un corredor del Jimar.
Arribada de M.A.Cherino, i també de l'Emili Pérez.
Arribada del Quim Rodríguez.
Arribada del Pere Fernández.
Arribada del Carles Lara.
Preparant la primera etapa de la volta, una CRI a la Platja de Palma.
Preparat per la sortida.
Arribada del M.A.Cherino.
La delegació andorrana, el Xavi, el Francesc, la seva dona la Meritxell (germana del Xavi i l'Emili), la Isa i l'Emili. També hi havia un altre corredor del CECOC, Carles Gasulla, acompanyat de la Pili, però no tinc cap foto seva.
Adolf Garcia i M.A.Cherino abans de la sortida de la 2a etapa de la volta: Cala d'Or.
L'equip quasi al complert: Carles Lara, Quim Rodríguez, M.A.Cherino, Raül Martínez i per darrere l'Albert i en Cleo.
Arribada a Cala d'Or. Pere Fernández (12è de l'etapa) i just darrere seu M.A.Cherino (13è de l'etapa).
Nosaltres després de l'etapa de Cala d'Or.
Preparats per la sortida de la 3a etapa: Inca. Pere F., Cleo, Alba Quim, Miquel i Pere Muñoz.
El pilot principal estirat. Per davant uns quants escapats amb el Raül Martínez entre ells.
El Pere F. que encara tenia forces per saludar.
Arribada del 1r i 2n de l'etapa: Emili Monagas i M.Joan Adrover (guanyador de la volta)
Miquel Àngel Cherino entrant el 20è de la general, just després del vigent campió del món de máster-30, Flavio Pasquino.
Entrada de Carles Lara (29è de l'etapa).
Entrada de Quim Rodríguez i Pere Fernández.
L'equip abans de la sortida de l'última etapa: Playa de Muro. Per ordre; Pere Muñoz, Pere Fernández, Raül Martínez, Carles Lara, M.A.Cherino, Quim Rodríguez, Cleofàs Molina, Albert Torres i Manolo Macias.
Cristina i Miquel Àngel abans de la sortida.
Amb el Toti abans de la sortida.
Un grupet escapat al pas per Santa Margalida, el Raül Martínez estava allà.
Arribada a l'esprint del grup capdavanter. Raül Martínez va ser el 5è de l'etapa i 3r de la seva categoria.
Esprint del grup perseguidor, Miquel Àngel Cherino va quedar 10è de la general i Carles Lara 12è. Per equips vam guanyar l'etapa. Enhorabona.
Després del patiment de tota la setmana ara tocava el dinar de despedida i l'entrega de premis. L'experiència molt bona i a repetir el pròxim any.
.

1 comentario:

sprint master dijo...

Hay comentarios que los andorranos no correran el proximo año con cecoc.es verdad?