domingo, 10 de agosto de 2008

Escalada al castell de Blanes

Fins allà dalt s'havia de pujar, i no una sinó dos vegades!!!

A la sortida juntament amb les fèmines i algun cadet. Avui hi havia menys participació de veterans, com sol passar cada any a aquesta cursa. Tothom intentava col.locar-se davant des de sortida. A mi no m'ha servir de molt perquè no he pogut esquivar la caiguda del Priego. Tot i això, he fet 9è a la línea i 2n a la CRI. He salvat la carrera, en una meritòria 4rta posició final, però potser el que no salvem és el canell. Ja veurem com va, de moment 15 dies de repòs i possible fractura d'escafoides.

La sortida de la CRI del José Sánchez, que al final he fet 22è de la general

El Narváez ha fet el 23 de la general, i ha estat el més llest de la sortida en línea: ha passat primer pels dos únics revolts complicats de la cursa i s'ha estalviat la caiguda.

Salva Gálvez, concentrat per fer la crono. Al final ha fet el 21 de la general

Cristobal Maya (flamant campió d'Espanya de Vet.60) ha fet el 18 de la general, i primer de la seva categoria,com sempre demostrant que està en un fantàstic estat de forma.

Sortida del Josep Casado, el 16 de la general. El seu company d'equip en Rosendo Vela ha trencat el cable del canvi just abans de la sortida i ha hagut de pujar amb el 14. Tot i això ha fet 14 de la general.

L'Antonio Terrones que avui ha sigut el tercer millor CECOC, fent l'11 de la general i ha contribuït a la nostra victoria per equips.

La meva sortida de la crono. Tot i no estar del tot bé, pel mal que em feia el canell, he fet el 2n de la CRI, només superat per l'Octavi Fontané; cosa que m'ha permès remontar la mala sort de la pujada en línea.

Ja només quedaven dos kilometres per arribar a dalt

L'Higinio, tot i no sortir a la CRI per la rampa, aquí surt intentant calar el peu, ha estat sense dubte el millor CECOC: 3r de la general i millor Vet.50. Com sempre que la carretera puja ha demostrat les seves qualitats.

La sortida de la rampa del guanyador de la carrera. L'Octavi Fontané. Demostrant que la pujada se li dona de meravella. 1r a la pujada en línea i 1r a la CRI.

11 comentarios:

albert dijo...

Miquel Àngel: Fes bondat, no et precipitis. Tens La Xallenge guanyada, es descompten les cinc pitjors. Centrat a l'anada a Àustria. Desitjo que et recuperis ben aviat.

CETONIC dijo...

Anims Miquel Angel!
Aquest any si que guanyaras, i segur que al final no sera gaire greu.
Des de el CECOC TEAM SENIOR-MASTER, tens tot el nostre suport.
Sempre positiu, mai negatiu!!

Miquel Angel Cherino dijo...

Gràcies pels ànims. Però si aquest any em quedo altre vegada sense la Xallenge per culpa d'una caiguda ja m'ha faré mirar, ji ji ji.
De moment a Àustria res de res. M'han de confirmar encara si l'escafoides està trencat o no. El temps de recuperació és de tres setmanes, en el millor dels casos.
Pel que fa a la Xallenge la tinc igual que l'any passat, queden 12 curses, si me'n perdo gaires malament.
De moment sóc positiu.

Carlox dijo...

Ostia nen! Menuda bromita con la caida tonta. Ánimos y sobretodo no tengas prisas en volver. Curalo bien que luego es peor, te lo digo por experiencia. Un abrazo campeón!!!

Miquel Angel Cherino dijo...

Gracias! pues si menuda bromita. A ver si me recupero rápido y bien. De momento a esperar un par de semanas a ver que sale en las nuevas radiografias.
Un abrazo monstruo!

el lider dijo...

hola cheri,los big-mat te deseamos que no sea nada y que nos volvamos a sacar los ojos cuanto antes.animo campeon.

P.SOLER dijo...

PARA MI ,ERES EL GANADOR DE LA CHALLEN PASE LO QUE PASE .SUERTE Y QUE PRONTO PUEDAS DEFENDER ESE MAILLOT.ADEMAS TIENES UN GRAN EQUIPO QUE ARA LO POSIBLE PARA QUE ASI SEA .UN ABRAZO...

Miquel Angel Cherino dijo...

Grácias Jose, yo también tengo ganas que vengais para animar las carreras.
A ver si no me recupero rápido y puedo terminar de correr la Xallenge.

Miquel Angel Cherino dijo...

Hola Pedro, grácias por los ánimos. Espero poder terminarla este año, y que no me pase lo del pasado, que ya seria mala suerte. La verdad es que el equipo me ha ayudado muchísimo y si este año gano la Xallenge, el año que viene les voy a devolver el esfuerzo trabajando para que otro CECOC (pero no yo) pueda ganarla. Nos vemos pronto.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo dijo...

Me’n alegro molt de que puguis tornar a agafar la bicicleta i a córrer, és la millor notícia per a tu i per al teu equip. Els nostres espies ja ens havien informat que t’estaves entrenant, ja, ja...
Cuida’t
Xavi

Miquel Angel Cherino dijo...

Bones, doncs si, per a nosaltres és una bona noticia. Gràcies a Déu, bé i a la meva dona que em cuida moltíssim, puc tornar a agafar la bici i competir. Haurem d'esperar els resultats del TAC per saber si hi ha alguna cosa trencada.
Espero que tots els ossos estiguin al seu lloc.
Ens veiem a Torroella.